Oricine primește linkul sau scanează codul QR poate vedea această tură.
Acces de partajare
Dacă i-ai dat cuiva un link sau un cod QR pentru unul dintre traseele sau activitățile tale, acea persoană îl va putea vedea chiar dacă l-ai setat ca privat.
Poți revoca acest acces apăsând butonul de mai jos.
Ai vrea să îți împărtășești experiența?
Ne-ar plăcea să aflăm ce face komoot valoros pentru tine. Ai vrea să lași o recenzie pe Trustpilot?