Iedereen die de link krijgt of de QR-code scant, kan deze Tour bekijken.
Toegang delen
Wat je privacy-instellingen ook zijn, je kunt altijd directe links naar je Tours delen. Als Tours alleen zichtbaar zijn voor jou, kunnen mensen die toegang hebben tot je QR-code of link ze ook zien.
Je kunt de gedeelde toegang op elk moment intrekken door op de knop hieronder te klikken en een nieuwe QR-code en link te genereren. Je eerdere QR-code, link en embedded afbeeldingen werken dan niet meer.
Wil je je ervaring delen?
We horen graag wat komoot voor jou zo waardevol maakt. Wil je overwegen een review achter te laten op Trustpilot?