Όποιος πάρει τον σύνδεσμο ή σαρώσει τον κωδικό QR μπορεί να δει αυτή την εκδρομή.
Πρόσβαση κοινής χρήσης
Αν έχεις δώσει σε κάποιον σύνδεσμο ή QR κωδικό για μια από τις διαδρομές ή τις δραστηριότητές σου, θα μπορεί να τη δει ακόμη και αν έχεις ορίσει την ιδιωτική της κατάσταση.
Μπορείς να ανακαλέσεις αυτή την πρόσβαση κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω.
Θα ήθελες να μοιραστείς την εμπειρία σου;
Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τι είναι αυτό που κάνει το komoot πολύτιμο για σένα. Θα σκεφτόσουν να αφήσεις μια κριτική στο Trustpilot;