Udostępniaj swoją aktualną lokalizację rodzinie i znajomym
Zadbaj o poczucie bezpieczeństwa – swoje i swoich bliskich. Udostępniaj wybranym osobom swoją aktualną lokalizację podczas nagrywania Wyprawy wraz z przebiegiem trasy, przewidywanym czasem jej zakończenia i poziomem naładowania baterii.
Dzięki funkcji udostępniania lokalizacji Twoi najbliżsi wiedzą, gdzie się znajdujesz, jaki jest Twój plan i kiedy wrócisz.
Gdy zaczniesz nagrywać Wyprawę, Twoi znajomi lub rodzina będą widzieli Twoją lokalizację podczas jej trwania.
Udostępniaj wszystkie ważne informacje, takie jak trasa, przewidywany czas ukończenia oraz stan naładowania baterii telefonu.
Żeby udostępnić lokalizację, wyślij link wybranej osobie lub oznacz obserwowanych użytkowników jako osoby kontaktowe w komoot.
Funkcję udostępniania lokalizacji możesz włączyć lub wyłączyć jednym kliknięciem, więc masz pełną kontrolę.